O nama

O nama

ENERGO-PROTEKT j.d.o.o. je tvrtka za obavljanje poslova koordinatora zaštite na radu u fazi izrade projekta – KOORDINATOR I i poslove koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova – KOORDINATOR II, te energetskog certificiranja zgrada. Nakon višegodišnjeg iskustva na poslovima izvođenja građevinskih i montažnih radova u Hrvatskoj okupili smo se oko zajedničkog cilja očuvanja zdravlja i života osoba na privremenim ili pokretnim gradilištima.

Svojim znanjem i iskustvom odlučili smo organizirati te savjetovati i pomoći investitorima, projektantima i poslodavcima oko obavljanja poslova zaštite na radu (koordinator I i II). Cilj je svakodnevno usavršavanje, razvijanje i poboljšanje kvalitete rada na području zaštite na radu u svim fazama projekta, od ideje preko izvedbe pa sve do uporabe svakog pojedinog projekta (objekta). U skladu s odredbama Zakona o zaštiti na radu, Pravilnika o zaštiti na radu na privremenim ili pokretnim gradilištima i Pravilnika o uvjetima i stručnim znanjima za imenovanje koordinatora za zaštitu na radu te polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova koordinatora I i II posjedujemo licencu, kao i uvjerenje ministarstva za provedbu energetskog certificiranja.

Vizija i misija

Za viziju i misiju firme smo svi čuli, imaju ih i male kompanije, ne samo one velike.
Barem postoje na papiru; mada, ako postoje samo na papiru, onda kao da ih i nema.
Kada smo pokretali svoj posao, imali smo manje ili više definiranu sliku što želimo raditi i kamo želimo stići.

VIZIJA …

  • je inspirativna izjava koja definira smjer u kojem se firma želi razvijati. Ono čemu težimo, o čemu sanjamo, razlog zašto smo ovdje
  • gledamo u budućnost od cca 5-10 godina
  • vizija se neće mijenjati zbog promijenjenih uvjeta na tržištu, novih trendova, drugačije konkurencije… Vizija se neće mijenjati NIKADA, osim ako ne pređemo u potpuno novo područje poslovanja

MISIJA…

  • predstavlja način na koji ćemo ostvariti viziju
  • pomaže izradi strateškog plana kojeg je dio, potiče nas da razmišljamo o djelokrugu našeg poslovanja, predstavlja osnovu za definiranje ciljeva i donošenje odluka
  • dok je vizija ‘fiksna’, ‘misija’ se može u određenim uvjetima mijenjati

Misija je izvođenje radova i pružanje usluga iz područja energetske učinkovitosti, usluga zaštite na radu poštujući najviše standarde društveno odgovornog ponašanja te nudeći klijentima pouzdanost i kvalitetu po načelima poslovne izvrsnosti.

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolacice (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolacic?
Kolacic je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolacici obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolacice koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolacici mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolacica Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolacica, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolacice i slicno.

Kako onemoguciti kolacice?
Iskljucivanjem kolacica odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolacica na vašem racunalu. Postavke kolacica mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolacice, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolacice koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolacice s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolacici se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolacici postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolacice. Ovi kolacici postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolacice društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolacica za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/